Take away kreeft Brugge

Kreeft Belle-Vue

Vers bereid door onze chef

U bestelt de kreeften telefonisch op het nummer 050 33 97 46. U kunt deze al na een uurtje komen afhalen. De verse Canadese kreeften worden meteen na uw bestelling bereid door onze chef in de keuken.

Welke kreeften serveren jullie?

De Homards de Fernand zijn wilde Canadese kreeften. Ze worden gevangen langs de zuidkust van Canada in de Nova Scotia streek. Canada kent strenge normen en besteedt veel aandacht aan duurzaamheid (MSC label). Fernand serveert enkel ‘A grade’ kreeften en heeft elke week een verse aanvoer.

Hoe wordt Kreeft Belle-Vue bereid?

De kreeft wordt bereid in een bouillon van verse groenten zoals prei, selder, ui en wortel en een selectie van de fijnste kruiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tijm, laurier en look. De ingrediënten van onze bouillon kunnen verschillen naar gelang de seizoenen.

Na het garen wordt deze voorbereid voor degustatie. De kreeft wordt doormidden gesneden, schoongemaakt en zijn scharen dienen te worden opengebroken.

Dit wordt zeer zorgvuldig door onze chef gedaan zodat u thuis geen werk meer hebt aan de kreeften. Enkel nog uw gasten voorzien van een lekker glaasje wijn en u bent klaar om samen te genieten van dit hoogstaand culinair genot!

Welke afhaalkreeft bestel ik best?

Wij bieden momenteel enkel kreeften aan van +/- 625 gram. Ideaal om te serveren als hoofdgerecht. U kan er ook een delen als voorgerecht.